Félelem és rettegés "Csubakabra" Ukrajnát sújtsa!

 

"A chupacabra (ejtsd: csupakabra) vagy chupacabras állítólag Amerika egyes tájain élő mitikus lény.

Ezidáig Puerto Ricóban (ahonnan először jelentették 1987-ben), Mexikóban és az Egyesült Államokban, elsősorban Latin-Amerikában látták. A név, amely a spanyol cabra chupar („kecskeszívó”) kifejezés összevonása, abból a gyakran jelentett szokásából ered, hogy háziállatokat, gyakran kecskéket támad meg és a vérüket szívja. Sokan sokféleképpen írták le a külsejét. Több állítólagos megfigyelő szerint röpképesek. Bár vannak, akiket komolyan foglalkoztat a létezése, a szakértők szerint a chupacabra csupán szóbeszéd."

Fenti sorokat a Wikipédiában olvashatjuk a különös lényről mely most Ukrajnát

tartja rettegésbe, sokan szóbeszédnek tartsák sokan csak felfújt mesének de mi

is a valóság, rengetegen számolnak be Ukrajna több területéről mi szerint valami

vérengzést rendezett a háziállatok köreiben de hogy mi is ez a furcsa lény egyenlőre

nem tudni vannak akik saját véleményük szerint egy földönkívüli lénnyel van dolgunk

mások úgy gondolják hogy amerikai génkísérletek eredményeképp született ez a felettébb

különös lény, bár mi is legyen egy biztos a szemtanuk állítása szerint hihetetlenül gyors

és intelligens az egyszerűbb zárt dolgokat akadály nélkül kinyissa amivel pedig meg

gyűlik a baja egyszerűen megrongálja de amit akar eléri.

 

Általában a szemtanuk úgy jellemzik hogy hasonlít egy kutya kenguru keverékre

a mozgását kengurunak vélik távolról meg sokan kutyához hasonlítsák,külsejét

pedig így jellemzik: Szemei nagyok és vörösek ami betudható az éjszakai látás

elősegítésének fülei hegyesek kezén és lábán 3-3 ujj található,testét fekete szőrzet

borítja mások szerint csupasz de mind két verzió elősegíti az éjszakai rejtőzésben

s többen taraj szerű kinövésről is beszámoltak a hátán.

 

 

Egészen eddig az első 87-es észlelésig ezt a lényt nemcsak Puerto Rico-ban látták már, hanem egyre több országban is. Ebbe a körbe sorolhatnám Mexikót, Argentínát, újabban Chilét is látogatja. De észlelték már Costa Ricában, Venezuelában, Spanyolországban, Írországban, Angliában és az USA-ban is. Meglepő a felbukkanása Jordániában és Szerbiában.És most sorra hallani az Ukrán sztorikat a gazdák beszámolóit Kijevtől Beregszászig.

 

"Ivano-Frankivszk megyében néhány hete feltűnt egy új állatfaj

 

A vadállat a környező falvakban élő farmerek csirkéit, pulykáit, nyulait pusztítja éjszakánként. Hegyes agyaraival két apró lyukat vág a háziállatok testébe és kiszívja a vérüket.

 

A vérszívót a helyiek úgy írták le, hogy az kopasz kutyára, patkányra és kengurura emlékeztet, mellső lábai ugyanis rövidebbek, mint a hátsók, és akár a 2-3 méteres kaput is képes átugrani. Szőrének élénk narancssárga színe van. "

 

 

 

Található ez a pár sor a kárpátinfo.net oldalon a kutyaszerű kenguru jellemzés itt is

 

megmarat bár a fekete szőrzetet élénk narancs sárga váltotta, azóta több bejelentés is

érkezett mi szerint valami nyulakat tyúkokat támadott meg a gazdák félnek az emberek

találgatnak a rendőrség nem tesz semmit hisz mit is tenne keresse a fantom lényt induljon

a vadászat.

 

"Egy ismeretlen állat éjszaka bejutott Varró László udvarába. A gazda csak reggel vette észre, hogy a nyulas ketrecen hatalmas lyuk van, maga az állat pedig halott, ráadásul mintha belülről emésztette volna fel valaki, s csak a bőrét hagyta meg...  Mindez március 24.-én történt. Most a férfi a fajtiszta galambjaiért aggódik, melyekből közel 100 van. „Oda egyelőre nem mászott be az állat, de nem biztos, hogy legközelebb nem fogja megpróbálni", - mondja a gazda és foltozza a lyukakat."

 

"A Herics családnál az ismeretlen „csupakabra" 6 csirkét és egy kakast ölt meg, darabokra szaggatott egy macskát. A gazdák mostanáig is szörnyűlködve néznek a tyúkól dróthálójára – melyik állat lehetett az, amely karmaival vagy fogaival az acéldrótot szinte tökéletesen köralakú lyukká tudta széttépni??? Speciális eszköz nélkül ezt még egy felnőtt férfi sem bírná megtenni."

 

"Jónás József több, mint 50 éve foglalkozik nyúltenyésztéssel. „De ilyet még sohasem láttam, - mondja az öreg. – Hogy valaki ilyen szemtelenül belopta magát az udvaromba, széttépte a ketrecet és megölte két hatalmas nyulamat. Bármi is volt az, ha meglátom, elveszem a lapátot és megölöm, még ha a főügyész kedvenc kutyája is lenne..." Kevésbé sajnálja a macskáját, melyet vasárnap, március 18.-án holtan talált a kertjében. Szembeni szomszédjánál, Balázs Péternél az állat már a következő hétfőn gazdálkodott. „Szerencse, hogy minden csirkénket (ezekből pedig néhány tucat van) éjszakára a kazánházba zárjuk és becsukjuk az ónajtót, - meséli. – Ezért csak három nyulat és egy csirkét veszítettünk el."

 

És itt a végére három beszámolót idéztem a kártpátinfo.net - ről ami már a magyar határhoz közelebb eső Beregszászban történt, egyenlőre ennyit tudunk az esetekről

képek még nem kerültek elő de ahogy feltűnik egy megosztom addig is figyelem az

eseményeket ha történik valami tovább cikkezek ha valaki esetleg tudna valamit

vagy plusz infóval egészítené ki írjon mail-t, aki pedig a körzetben lakik mindenesetre

figyeljen az állataira ha hisz a "szörnyben" ha nem , és reménykedjünk emberi támadásokról nem is fog beszámolni a jövőben senki.

 

chupacabra.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://povw.blog.hu/api/trackback/id/tr494605060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása